آب، خاك، بحران ها و چالش ها-کم‌آبي درياچه اروميه موضوعي حياتي در امر گردشگري


کم‌آبي درياچه اروميه موضوعي حياتي در امر گردشگري

تاریخ انتشار: 94.01.30 13:56
ايسنا. جليل جباري مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي در جلسه بررسي پياده‌سازي طرح‌هاي گردشگري در دهکده ساحلي چي چست اروميه که با حضور مسئولين ادارات کل محيط زيست، ورزش و جوانان، امور عشاير استان و شهرداري اروميه برگزار شد، با اشاره به اثرات وضعيت درياچه اروميه در بحث گردشگري، افزود: کم‌آبي درياچه اروميه موضوعي حياتي در بحث گردشگري استان بوده و بايستي با همکاري دستگاه‌هاي اجرايي و همراهي مردم تدابيري براي احياي گردشگري اين درياچه انديشيده شود.

وي اظهار کرد: ارائه طرح‌هاي گردشگري در دهکده ساحلي چي چست يکي از موارد حائز اهميتي است که مورد تاکيد معاون امور عمراني استاندار بوده و با همکاري دستگاه‌هاي اجرايي ذي‌ربط، مي‌توان ضمن ارائه به موقع طرح‌هاي گردشگري، از ظرفيت اين دهکده در راستاي اجراي سياست‌هاي ستاد احياي درياچه اروميه بهره برد.

جباري گفت: دهکده ساحلي چي چست به عنوان منطقه نمونه گردشگري، نقطه قوتي براي شروع پروژه‌هاي گردشگري مرتبط با احياي درياچه اروميه بوده که مي‌توان آن را به ساير شهرهاي استان تسري داد.

وي در ادامه با اشاره به ضرورت مشارکت دستگاه‌هاي ذي‌ربط در اين خصوص، گفت: ارائه به موقع برنامه‌ها از سوي دستگاه‌هاي اجرايي به اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري به عنوان دبيرخانه اين کارگروه، به منظور جمع‌بندي طرح‌ها جهت ارائه به شوراي برنامه‌ريزي استان ضروري است.

مديرکل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي هم‌چنين بر ضرورت اجراي برنامه‌هاي متنوع فرهنگي در دهکده ساحلي چي چست، طبق ضوابط و معيارهاي منطبق با محيط زيست تاکيد کرد.

سعدآبادي، مدير فرهنگي اجتماعي ستاد احياي درياچه اروميه نيز در اين جلسه بر ضرورت اجراي طرح‌هاي گردشگري با امکانات موجود در دهکده ساحلي چي چست اروميه تاکيد کرد و گفت: ارائه طرح‌هاي مقطعي مثل برگزاري جشنواره‌ها و نمايشگاه‌ها و طرح‌هاي پيوسته مثل لجن درماني در طول سال و پياده‌روي از جمله برنامه‌هايي است که مي‌شود با همکاري دستگاه‌هاي ذي‌ربط اجرا کرد.

حسين امامي، معاون گردشگري اداره کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري آذربايجان غربي نيز در اين نشست برگزاري جشنواره‌هاي بومي محلي، تنديس‌هاي نمکي، راه‌اندازي موزه مردم‌شناسي حوزه درياچه اروميه، غذاهاي بومي محلي، جشنواره عاشيقي‌هاي موسيقي سنتي استان و برپايي نمايشگاه‌هاي صنايع دستي و هنرهاي سنتي را از جمله برنامه‌هاي قابل اجرا در دهکده ساحلي چي چست عنوان کرد.

گفتني است در اين جلسه بر ضرورت مشارکت بخش خصوصي و همکاري دستگاه‌هاي اجرايي در ارائه به موقع برنامه‌ها و طرح‌هاي گردشگري در دهکده ساحلي چي چست اروميه تاکيد شد.

منبع خبر

 منتظر گزارشات و مستندات شما در اين زمينه هستيم، با ما تماس بگيريد!